vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Implantul de testicul
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Reconstructie de san
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

 

 

CHIRURGIE-ESTETICA | MEDICA, EXPO DENT, ESTETICA, BIO-VITA si MATERNA, 29 septembrie - 1 octombrie 2011
 

Intre 29 septembrie si 1 octombrie 2011, la EXPO Transilvania, Cluj Napoca, se desfasoara:


MEDICA - Targ International de tehnica şi aparatura medicala si farmacie - editia a XIX-a;


EXPO DENT - Salonul anual de stomatologie - editia a X-a. CREDITE EMC: Congresul International “Clasic si Modern in Medicina Dentara“, editia a III-a; Simpozionul “Tehnologii de Ultima Generatie in Tehnica Dentara”;.


ESTETICA - Salon de tehnici si produse de intretinere si infrumusetare corporala - editia a III-a;


BIO-VITA - Salon de produse naturale si organice - editia a III-a;


MATERNA - Salon pentru mame si copii - editia a V-a.

 

EXPO Transilvania SA si CCI Cluj impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca si in colaborare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Cluj si Directia de Sanatate Publica a judetului Cluj, organizeaza MEDICA - Targ International de tehnica si aparatura medicala si farmacie, editia a XIX-a, la EXPO Transilvania, Cluj-Napoca, in perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2011.

Tematica MEDICA:
- Aparatura medicala;
- Anestezii, resuscitare, infuzioterapie, medicina intensiva;
- Diagnosticare;
- Chirurgie si microchirurgie;
- Medicina de urgenta;
- Aparatura de laborator;
- Dotari pentru clinici, spitale, cabinete;
- Sprijin, stimulare si substitutie de organe;
- Echipamente medicale de protectie;
- Ortopedie;
- Oftalmologie;
- Farmacie si produse farmaceutice;
- Mobilier;
- Reviste de specialitate;
- Asigurari medicale, leasing.

Sub cupola MEDICA, si impreuna cu Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania ARDEAL NORD si Asociatia Nationala a Tehnicienilor Dentari, este organizat Salonul anual de stomatologie - EXPO DENT, editia a X-a.
Tematica EXPO DENT:
- Instrumentar pentru cabinete stomatologice;
- Produse pentru ingrijire orodentara;
- Materiale si consumabile de uz stomatologic;
- Protetica dentara;
- Tehnica dentara;
- Dotari pentru cabinete stomatologice.

CREDITE EMC. Organizatorii ofera publicului de specialitate, pe langa evenimentul expozitional propriu-zis, si un important program de manifestari conexe apreciat prin credite in cadrul programului “Educatie medicala continua”. Diplomele oferite sunt recunoscute de Colegiul Medicilor Dentisti din Romania. Din agenda:
- Congresul International “CLASIC SI MODERN IN MEDICINA DENTARA“, editia a III-a, organizat de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania ARDEAL NORD. Se acorda credite EMC;
- Simpozionul “TEHNOLOGII DE ULTIMA GENERATIE IN TEHNICA DENTARA” organizat de Asociatia Nationala a Tehnicienilor Dentari din Romania.

In aceeasi perioada si in organizarea EXPO Transilvania SA si CCI Cluj, vor avea loc: ESTETICA - Salon de tehnici si produse de intretinere si infrumusetare corporala - editia a III-a, BIO-VITA - Salon de produse naturale si organice - editia a III-a, si MATERNA - Salon pentru mame si copii - editia a V-a.

ESTETICA - editia a III-a

Salonul de tehnici si produse de intretinere si infrumusetare corporala -ESTETICA se va desfasura la Centrul expozitional EXPO Transilvania din Cluj-Napoca, in cadrul targului MEDICA.
Datorita faptului ca astazi există o tendinta crescanda de a arata si de a te simţi cat mai bine, de a trai sanatos prin diverse modalitaţi, Salonul ESTETICA isi propune sa vina in intampinarea vizitatorilor, indiferent de varsta si sex, cu o oferta diversificata de produse si servicii.

Tematica ESTETICA:
- Dermatologie si chirurgie estetica;
- Produse profesionale de ingrijire corporala;
- Produse cosmetice profesionale;
- Wellness & SPA;
- Aparatura si echipamente pentru saloane de coafura;
- Saloane cosmetice, centre şi clinici de infrumusetare;
- Aparatura si echipamente pentru cluburi de fitness, aerobic;

Manifestarea va fi insotita de un program conex care va cuprinde prezentari de proceduri, produse si echipamente, consultatii gratuite si demonstratii practice. Suntem convinsi ca prin initiativa organizarii Salonului ESTETICA venim în ajutorul oamenilor prin informarea si prezentarea diferitelor metode pentru a beneficia de o stare interioara si exterioara buna, un tonus pozitiv si o viata sanatoasa.

BIO-VITA - editia a III-a

Salonul de produse naturale si organice - BIO-VITA aduce in atentia publicului alterantiva pentru o viata activa si sanatoasa.
Receptivi la interesul si grija oamenilor de a duce un trai sanatoas, dar si in dorinta de a-i invata sa-si faca o viata mai frumoasa, organizatorii Salonului BIO-VITA aduc solutii constand in produse naturale si organice, completate cu servicii de calitate care satisfac exigentele tuturor consumatorilor.

Tematica BIO-VITA:
- Produse dietetice;
- Suplimente nutritive;
- Ceaiuri, tincturi, siropuri, uleiuri;
- Produse apicole;
- Vitamine, minerale, tonice;
- Plante medicinale si aromatice;
- Detergenti, sapunuri ecologice;
- Imbracaminte si incaltaminte ecologica;
- Literatura de specialitate.

MATERNA - editia a V-a

Salon destinat viitoarelor mame si copiilor, MATERNA isi propune sa imbine activitatile de shopping ale parintilor cu distractia copiilor.
Evenimentul se afla la cea de a V-a editie va fi insotit de o serie de spectacole, concursuri si jocuri dedicate copiilor, precum si de seminarii de informare si instruire a viitorii parinti.

Tematica MATERNA:
- Puericultura: patuturi; mese pentru infasat; carucioare; scaune de masa; scaune auto; tarcuri; premergatoare; biberoane, tetine; aparate pentru supraveghere; articole pentru igiena; alimente;
- Articole pentru copii: jucarii, jocuri logice, jocuri mecanice si electronice; dotari pentru spatiile de joaca pentru copii; confectii, incaltaminte si accesorii vestimentare; articole pentru scolari; mobilier pentru copii; alimente;
- Articole pentru gravide: confectii, incaltaminte si accesorii vestimentare; lenjerie; cosmetice;
- Sanatate: centre medicale; saloane de gimnastica pentru gravide si lauze; cabinete de planificare familiala; cabinete de educatie sexuala; farmacii; societati de asigurari;
- Educatie: crese; gradinite; agentii de babysitting; fundatii; literatura de specialitate;
- Divertisment: teatru de papusi; petreceri (organizare, dotare sali, costume etc.).

Program de vizitare: 29, 30 septembrie orele 10.00-18.00; 1 octombrie orele 10.00-16.00.

CONTACT:
- pentru MEDICA, ESTETICA, BIO-VITA, MATERNA: Dorina ARDEVAN - organizator targuri, Tel.: 0264.419.043, email: dorina@expo-transilvania.ro
- pentru EXPO DENT: Corina STAICU - organizator targ, Tel./Fax: 0264.419.408, MOBIL: 0723.323.512, email: corina@expo-transilvania.ro

www.expo-transilvania.ro

 

Autor:
chirurgie-estetica.ro
http://www.chirurgie-estetica.ro
Actualizat :mai 2011

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de baza ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Daca va ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelamurire si intrebare apelati la medicii medicii specialisti
 
 
   

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro, All Rights Reserved