vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox-RIDURI
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Implantul de testicul
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Reconstructie de san
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

VISTABEL - BOTOX- NOU- TRATAMENTUL EFICIENT IMPOTRIVA RIDURILOR -IN PREMIERA IN ROMANIA
 
tratament-riduri.info

VISTABEL - BOTOX® Cosmetic / VISTABEL® / VISTABEX® / BOTOX VISTA®
(botulinum toxin type A)
BOTOX® Cosmetic / VISTABEL® / VISTABEX® / BOTOX VISTA®ESTE SIMPLU, TRATAMENT NECHIRURGICAL AL RIDURILOR DE EXPRESIE- TRATAMENT PENTRU PERSOANE INTRE 18-65 DE ANI. pRODUSUL ESTE APROBAT DE AUTORITATILE COMPETENTE SI ESTE UTILIZAT IN SCOP COSMETIC SI ESTETICA IN PESTE 60 DE TARI IN INTREAGA LUME
.

 
 
INJECTIILE CU DYSPORT TOXINA BOTULINICA- CHIRURGIE-ESTETICA.RO

Lista clinicilor de chirurgie estetica din Romania

INTRODUCERE Ridurile si pliurile cutanate de expresie sint produse de contractura musculaturii delicate de sub piele de fiecare data cind zimbim, ridem sau ne incruntam. Cu cit ne exteriorizam mai mult emotiile cu atit ridurile vor fi mai adinci. De-a lungul timpului , contractia constanta si sustinuta a acestor muschi poate duce la adincirea ridurilor si la formarea altor pliuri cutanate. Totusi aceste semne ale emotiilor noastre , la unele persoane se poate sa nu apara. Folosind aceasta substanta - DYSPORT pliurile dinamice se pot imbunatati. Tehnica, ce foloseste o toxina purificata produsa de catre bacteria Clostridium botulinum, se mai numeste dezinervare cosmetica. Desi toxina este aceeasi care produce o forma grava de toxiinfectie alimentara, cantitatea folosita in chirurgia cosmetica este atit de mica incit nu apare nici o reactie sistemica sau generala . Toxina botulinica a fost folosita cu succes si in siguranta din 1982 de catre oftalmologi pentru a trata clipitul nervos al pleoapelor. In fiecare an mii de pacienti primesc tratamentul cu DYSPORT pentru multiple probleme, dar de 10 ani a devenit un tratament popular pentru a trata semnele imbatrinirii. Desi s-a popularizat DYSPORT -ul ca si tratament pentru indepartarea ridurilor, mai recent s-a folosit si pentru a combate transpiratia excesiva a axilelor, palmelor si picioarelor

.

 

CUM FUNCTIONEAZA? Cind se injecteaza intr-o anumita arie DYSPORT, care este denumirea comerciala pentru toxina botulinica tip a, se blocheaza in mod reversibil impulsurile nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Prin aceasta tehnica, muschii nu se mai pot contracta si de aceea tind sa se relaxeze. Cind muschii se relaxeaza pielea de deasupra ramine intinsa si neridata in timp ce musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitind ca persoana sa ramina cu o expresie faciala neafectata.

CE ZONE SE POT TRATA? DYSPORT se foloseste in general la etajul superior al fetei. Cele mai frecvente arii sint ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprincene, ridurile de la coltul ochiului( " laba gistii") . Se pot face si in jurul gurii si la nivelul barbiei, dar cu siguranta va afecta zimbetul.

CUM SE PROCEDEAZA? Procedura este simpla si sigura. DYSPORT se va injecta cu un ac fin in zona dorita. In functie de aria tratata sint necesare intre 4-10 injectii. Deoarece acul este fin si se injecteaza putin lichid durerea este minora. Odata ce se incheie injectarea , de obicei nu exista discomfort. Nu este necesara anestezia locala si nici sedarea, recuperarea este imediata, va puteti relua imediat activitatea. Puteti chiar sa conduceti masina. Foarte rar, unii pacienti pot prezenta echimoze sau eritem la locul injectarii, ce poate fi acoperit cu machiaj.

CAT DUREAZA EFECTUL? Efectul complet al tratamentului cu DYSPORT nu este vizibil pentru 3-7 zile. Asa cum am mai mentionat efectul temporar apare deoarece toxina este metabolizata incet de organism in 3-6 luni. Desi multi pacienti sint multumiti de efectele DYSPORTului, va fi necesara o noua injectare dupa aceasta perioada pentru a mentine aspectul neted al pielii.

EFECTE SECUNDARE? Sint putine efecte secundare la aceasta tehnica. Pot apare reactii alergice desi sint rare. Desi poate apare in anumite cazuri caderea sprincenei aceasta poate fi evitata prin a nu injecta decit la peste 1 cm de la sprincene. In ciuda acestor precautii , totusi poate apare aceasta problema desi este temporara durind 2-3 saptamini.

SUNT O CANDIDATA POTRIVITA? Desigur doar o consultatie poate stabili acest lucru. Desi DYSPORT e tolerata de multe persoane, pacientii cu afectiuni neurologice si femeile insarcinate nu se vor trata.

DYSPORT PENTRU TRANSPIRATII EXCESIVE Transpiratiile excesive ( hiperhidroza) poate fi o serioasa problema atit din punct de vedere social cit si profesional, ducind la complexe si stres emotional. Pacientii cu hipertricoza generalizata necesita tratament medicamentos, in timp ce hipertricoza localizata poate fi tratata cu DYSPORT.. Cind se injecteaza local in pielea cu probleme, toxina botulinica blocheaza fibrele nervoase ce stimuleaza glandele sudoriparee, rezultind in abolirea producerii transpiratiei. Deoarece nu se injecteaza profund, nu sint riscuri de a leza musculatura profunda. Procedura este similara celei descrise anterior . Efectul apare intre3-7 zile de la injectare, iar efectul dureaza intre 3-12 luni. Sint necesare mai multe injectari pentru a mentine efectul in timp.

 

Autor:
Tratament-riduri.info |
Actualizat :octombrie 2010
Site oficial al producatorului: http://www.dysport.co.nz/ si www.ipsen.com
Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

Lista clinicilor de chirurgie estetica din Romania

 
 
   

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved