vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: Sinceritatea si pregatirea pentru chirurgia estetica

 

We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
 
Informati-va familia si prietenii despre hotararea dumneavoastra, inaintea unei operatii estetice.
Este foarte important, chiar vital, pentru candidatii la chirurgia plastica sau estetica sa inteleaga faptul ca inainte de o operatie este bine sa informeze familia , prietenii apropiatii, despre ce urmeaza sa se intimple,despre modificarile ce vor aparea dupa operatie, despre provocarea pe care o reprezinta acest gen de operatii, atat pentru persoana in cauza, cat si pentu cei apropiati.

Pacientul trebuie sa-si reaminteasca zi de zi,daca este posibil, cu mult timp inainte de operatie, ceea ce doreste sa faca, faptul ca este o modificare pentru tot restul vieti,de cele mai multe ori si ca este oproblema personala.

De asemeni, esteticianul, trebuie sa amintesca si sa reaminteasca pacientilor, faptul ca, decizia luata de acestia din urma, este de cele mai multe ori, pentru toata viata.

Pacientul trebuie sa simta increderea si suportul esteticianului,siguranta lui profesionala.
Pacientul trebuie sa-si pregateasca familia referitor la ce va urma, operatia in sine cu aspectele ei specifice(anestezie generala,pansamente, recuperare etc),modificarile ce vor decurge si vor apare in urma operatiei (o noua fata, un nou trup etc.)

Familia si cei dragi trebuie si au dreptul sa stie cat de importanta este pentru pacient operatia sau interventia pe care doreste sa o faca,motivele pacientului si asteptarile sale.

Sinceritatea,obiectivitatea si fermitatea trebuie sa fie arma fiecarei persoane ce se pregateste pentru o operatie de chirurgie estetica.In acelasi timp,persoanele carora li se va impartasi planurile de a avea o operatie estetica, trebuie sa fie de incredere, persoane care sa respecte intimitatea si confidentialitatea.

Indiferent ce vor spune cei din jurul dumneavoastra, familia, prietenii, decizia finala va apartine.

Fiti siguri ca, aceasta decizie, vine la momentul potrivit.

Specialistii in chirurgie estica si psihologii trebuie sa fie cei mai apropiatiprieteni inaintea luarii unei decizii de a suporta o operatie estetica.


Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
Actualizat :ianuarie 2011

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved