vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: MACHIAJ SEMIPERMANENT - TATUAJ MEDICAL SI COSMETIC

 

We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.

 Un tatuaj cosmetic medical este o metoda de dermografie,de colorare a pielii cu pigmenti care se introduc in straturile superioare ale epidermei prin tatuare(fara a atinge straturile vascularizate)si care raman in piele pe o perioada determinate cu scopul de a optimiza infatisarea si frumusetea dumneavoastra. 

 

Ce inseamna de fapt un tatuaj cosmetic medical?

         Un tatuaj cosmetic medical este o metoda de dermografie,de colorare a pielii cu pigmenti care se introduc in straturile superioare ale epidermei prin tatuare(fara a atinge straturile vascularizate)si care raman in piele pe o perioada determinate cu scopul de a optimiza infatisarea si frumusetea dumneavoastra. 
          Este utilizata in dermatologie pentru camuflarea zonelor de tesut depigmentate si hiperpigmentate(cum ar fi vitiligo sau psoriazis),in estetica aplicata pentru reconstructii prin pigmentarea unor zone specifice afectate si cu mare succes in cosmetica pentru realizarea unui tatuaj cosmetic sau a tatuajelor corporale temporare.
          Tehnica speciala pentru obtinerea unui tatuaj cosmetic medical mai este cunoscuta si ca “micro-pigmentare” sau “implant micro-pigmentar”.
          Micropigmentarea este relativ noua,atat in cosmetica cat si in medicina, necesitand cunostinte de make-up,dermatologie,anatomie,pigmentologie,igiena si tehnici de tatuare.
          Se realizeaza pentru redefinirea sau re-desenarea  fir cu fir sau highlight a sprancenelor,conturarea pleoapelor superioara si inferioara,conturarea buzelor, camuflarea cicatricelor,repigmentari,puncte de frumusete (alunite), reconstructii post-operatorii sau dupa accident.
           Aceasta metoda este realizata cu pigmenti sterili,de unica folosinta si de o calitate compatibila cu natura umana,realizati exclusiv pe baza de plante in comformitate cu toate studiile necesare de dermatologie.                                                                                                       
          Procedura include o consultatie prealabila,prima aplicare a pigmentului,urmat de una sau maximum doua reveniri pentru a fixa si intensifica culoarea  perfectionand astfel  tatuajul.
          Tatuajul cosmetic este considerat semipermanent deoarece ramane fixat in primele straturi ale epidermei pana la reannoirea naturala a pielii,respective 3-5 ani,dupa care el incepe sa se elimine uniform, pana la disparitia lui completa.          

         

  In ce zone poti face un tatuaj cosmetic medical?

          Scopul micropigmentarii este acela de a sublinia si evidentia frumusetea naturala a oricarei femei (prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze).      
Este o metoda prin care puteti inlocui liniile si umbrele zilnic machiate,obtinind accente pline de effect si prin aceasta sa dati chipului dumneavoastra o stralucire complet noua sau sa obtineti o evidentiere absolut discreta si decenta a unei expresii absente.
          Caracteristica fetei dumneavoastra este evidentiata,micile neregularitati sant corectate si totusi ramane un unicat inconfundabil.
           Este o metoda non invaziva deci ne-dureroasa. Pigmentul este introdus in primele doua straturi ale pielii(acolo unde aceasta nu este vascularizata),deci nu produce nici un fel de discomfort.
          Exista o gama variata de pigmenti cu nuante calde,stralucitoare pana la nuante reci,neutre,nuante care se pot amesteca relultand astfel o gama mult mai variata de culori.
      Fiecare clienta este ajutata sa aleaga cea mai buna culoare pentru tenul ei.
      Pigmentistul va va consilia intotdeauna armonizand culorile si formele potrivit tipului in raport cu frumusetea fetei(de exemplu:culoarea parului,forme fetei etc)cu scopul de a obtine evidentieri si corecturi decente,rezistente pe termen lung,dar care pot fi modificate oricand.
      Sprancenele cresc deseori neregulat,intrerupte,iar alteori lipsesc integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt,de cele mai multe ori nenaturala si obositoare. Un tatuaj cosmetic este perfect in acest caz. Cu o culoare creata pentru sprancene si cu o tehnica speciala ce reproduce firul de par al sprancenei,aceasta va capata contur,aratand in acelasi timp mai naturala ca niciodata.
      Buzele au devenit in ultimii ani,mai mult ca oricand,un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma,marimea si culoarea buzelor pot”vorbi”pentru si despre tine. Iregularitatile sunt usor ascunse,marimea si micsorerea buzei realizandu-se cu usurinta. Forma conturului si nuanta finala sunt stabilite impreuna cu pigmentistul. Nu vei mai avea probleme cu conturul care se intinde,cu rujul care ramane pe pahar sau cu buzele colorate inegal,in plus,pigmentul fiind in primele straturi ale epidermei,orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu isi modifica nuanta.
      Conturul ochilor,un tatuaj cosmetic pentru realizarea conturului pleoapelor superioara si inferioara intensifica expresivitatea ochilor si adauga umbre misterioase privirii. Poti alege un contur fin,delicat si romantic sau unul mai pronuntat,mai dramatic,in functie de forma ochilor ,a fetei,in functie de stil,look sau preferinte. Vei fi incantata sa nu mai ai grija dermatografului sau a tusului de pleoape.
       
       Tatuajul cosmetic medical, cunoscut si ca micropigmentare sau make-up semipermanent,nu numai ca arata bine,ci este si absolut rezistent la apa,hipoalergic si mereu potrivit pentru femeile care:       

  • au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
  • nu au timp sau nu au rabdare sa se machieze
  • nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului
  • isi doresc sa arate bine tot timpul zilei,chiar si dimineata devreme
  • isi doresc un tatuaj cosmetic,dar nu pentru toata viata
  • poarta ochelari
  • au nevoie de reconstructii sau redefiniri
  • au nevoie de camuflari post-operatorii de cicatrici

www.tatuajsemipermanent.ro


Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
 
Actualizat :ianuarie 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved