vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: EPILARE LASER- EPILAREA PERMANENTA

 

We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.

Laserul  emite lumina invizibila ochiului liber , si traverseaza pielea fara sa o afecteze. Foliculii absorb lumina in mod selectiv afectandui in asa fel incat sa nu  mai produca fire de par.La nivelul foliculilor, lumina absorbita se transforma in caldura care vor elimina si firele de par, fara sa afecteze in vreun fel pielea din jur.

Cat de sigura este epilarea laser ?
Epilarea laser este o metoda eficace si dovedida.Laserul a fost utilizat ca o unealta medicala odata cu posibilitatea de a fi manipulat conform cu nevoile fiecarui pacient  si a tipului de piele pentru care se face tratamentul.


Cine poate sa efectueze epilarea laser?
Este indicat sa efectuati acest tratament, in centre medicale ce au specialisti- medici – cu o pregatire in acest domeniu.Care este diferenta intre epilarea laser si celelalte metode de epilare.?
Epilarea laser este metoda prin care se poate elimina parul rapid pe o arie mare pentru o perioada foarte mare de timp.


Este epilarea laser o solutie definitiva?
In general , eliminarea parului cu laserul se face gradual  in sedinte pana la eliminarea totala. Efectul este in general de cativa ani, dar depinde de fiecare persoana in parte.

Oricine poate apela la epilarea laser?
Anumite tipuri de piele necesita o atentie speciala si grija pentru anumite tipuri de lasere. De aceea este nevoie de un medic specialist pentru a realiza acest tratament.Metodele actuale de epilare laser nu pot elimina parul blond sau alb.

Ce trebuie facut inainte epilarii laser?
Este obligatoriu sa evitati sa stati la soare in saptamana dinaintea tratamentului, avand in vedere ca bronzul nu este indicat pentru laser. Persoanele ce sunt sub tratament trebuie sa notifice medicul pentru ca anumite medicamente interactioneaza cu lumina laserului.

Zona ce se trateaza pentru epilarea laser trebuie rasa cu trezi zile inaintea sedintei de epilare laser.

Ce trebuie sa fac dupa sedinta de epilare laser.
Se folosesc creme hidratante dupa fiecare sedinta de epilare laser. Expunerea la soare este interzisa si trebuie sa va protejati in ziele insorite.


Efecte adverse?
Nu exista efecte adverse ale epilarii laser , mai ales daca este realizata de medici specialisti.
Doare tratamentul ?
Tratamentul este nedureros. Aparatele de epilare moderne moderne au un sistem de racire a zonei tratate astfel incat impulsurile luminoase ale laserului sunt atenuate imediat.

Cat dureaza o sedinta de epilare laser?
Fiecare impuls la laserului trateaza o suprafata intre 2 si 5 cm patrati de piele in functie de performantele aparatului laser.. Durata sedintei depinde de acest factor al lampii laserului ce poate avea dimensiuni mai mari sau mai mici.Epilarea pe zone mici cum sunt barbia sau mustata dureaza aproximativ 10 – 15 minute, in timp ce pentru zone mai mari cum sunt picioarele sedinta poate sa ajunga pana la 50 – 60 de minute

De cate sdinte este nevoie?
Numarul sedintele depinde de anumiti factori, dar cea mai importanta este aria tratata si sexul pacientului. In general este nevoie intre 3 si sase sedinte, dar depinde si de gradul de pilozitate si de gradul de epilare dorit. De exemplu anumite zone ( cum sunt cele de la ceafa pentru barbati) necesita sedinte multiple si nu pot fi prevazute in avans.


Care este intervalul intre sedinte ?

Intervalul intre sedinte variaza in functie de aria tratata si de sexul pacientului. Pentru mustata si barbie de exemplu este necesara o pauza de 6-8 saptamani .

In tabelul de mai jos aveti o orientare a numarului de sedinte si pauzele intre acestea pentru un rezultat pozitiv al tratamentului.

 

Numar de sedinte

Intervalul intre sedinte

Fata

6 sedinte

2-3 luni

Mustata

6 sedinte

1,5-2,5 luni

Barbie

5 sedinte

2 luni

Brat

4 sedinte

2-3 luni

Spate

4 sedinte

2-4 luni

Piept

4 sedinte

2-3 luni

Subbrat

6 sedinte

2-3 luni

Bikini

4 sedinte

2-2,5 luni

Coapse

4 sedinte

2-4 luni

Picioare

4 sedinte

2-3 ;uni


Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
 
Actualizat :septembrie 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved