vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: www.chirurgie-estetica.ro OBTINE ACREDITAREA DIN PARTEA "HEALTH ON THE NET FOUNDATION"

 

We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
 

 

Situl de informare www.chirurgie-estetica.ro incepand cu data de 23 ianuarie  2006 afost acreditat de catre "Health on net Foundation " -HON, organizatie nonprofit cu sediul la Geneva. HON este sustinuta de catre Statul Geneva, Geneva University Hospital , Swiss Institute of Bioinformatics, si Sun Microsystems.

Situl de informare www.chirurgie-estetica.ro incepand cu data de 23 ianuarie  2006 afost acreditat de catre "Health on net Foundation " -HON, organizatie nonprofit cu sediul la Geneva. HON este sustinuta de catre Statul Geneva, Geneva University Hospital , Swiss Institute of Bioinformatics, si Sun Microsystems. HON are ca misiune promovarea si sprijinirea siturilor medicale cu privire la informarea corecta si din surse sigure a visitatorilor siturilor acreditate. HON acrediteaza siturile medicale ce respecta Principiile de calitate expuse in misiunea "Health on net Foundation"-HON.Principiile HON sunt conforme cu recomandarile Uniunii Europene expuse in " eEurope 2002: Quality Criteria for Health related Websites " de cate: " COMMISSION OF THE EUROPEAN COMMUNITIES Brussels, 29.11.2002 COM( 2002) 667 final "

PRINCIPIILE "HEALTH ON THE NET FOUNDATION"

  1. Autoritate

Orice informatie medicala oferita sau gazduita de acest site va proveni numai de la personal specializat si calificat în domeniul medical cu exceptia situatiei în care exista o declaratie clara care arata ca anumite informatii provin de la o persoana sau o organizatie lipsita de o calificare medicala

  1. Complementaritate

Informatia oferita de acest site are drept scop sa completeze, nu sa înlocuiasca, relatia care exista între un pacient/vizitator al siteului si medicul sau

  1. Confidentialitate

Confidentialitatea datelor legate de pacientii si vizitatorii Siteului medical, incluzând identitatea persoanelor, este respectata de acest Site. Proprietarii siteului iau toate masurile necesare si se angajeaza sa respecte prevederile legale referitoare la confidetialitatea datelor cu caracter personal si medical în vigoare în tara sau statul în care se gaseste siteul sau mirror site.

  1. Referinte

Informatiile continute de acest site vor fi însotite de referinte clare catre datele sursa si, unde este posibil, de linkuri HTML directe catre datele respective. Data când o pagina clinica a fost modificata pentru ultima data va fi afisata în mod explicit (e. g. în partea de jos a paginii).

  1. Justificare

Orice afirmatie referitoare la beneficiile/performanta unui anumit tratament, produs comercial sau serviciu va fi însotita de dovezi obiective corespunzatoare în forma descrisa în cadrul Principiului 4.

  1. Transparenta autoritatii

Designerii siteului vor cauta sa ofere informatii cat mai clare cu privire la adresele de contact pentru vizitatorii care au nevoie de informatii suplimentare. Webmaster va afisa în mod explicit adresa lui/sa de email în cadrul siteului.

  1. Transparenta finantarii

Finantarea de care beneficiaza acest Site va fi specificata explicit identitatea organizatiilor comerciale si non-comerciale care au contribuit cu fonduri, servicii sau cu sprijin material la acest site.

  1. Onestitate în politica editoriala si de publicitate

În cazul în care publicitatea reprezinta o sursa de finantare, aceasta va fi specificata în mod explicit. De asemenea este necesar ca pe site sa fie disponibila o scurta descriere a politicii de publicitate adoptate de proprietarii siteului. Materialul publicitar si promotional va fi prezentat vizitatorilor într-o maniera care sa faciliteze diferentierea între acest material si continutul original al siteului creat de catre institutia proprietara.

Tradus în româna de MD Radu Vijdea, MD Sorana Iancu, MD Ciprian Dospinescu,
MD Radu Drasovean, MD Horia Stefanescu, si MD Daniela Moga,
Asociatia MediClass, Aprilie 2005

sursa:http://www.hon.ch/HONcode/Romanian/


Autor:
 
http://www.chirurgie-estetica.ro
Actualizat :august 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved