vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Reconstructie de san
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: ce gasim NOU pe site!
 
 
 
LASER - EPILARE PERMANENTA
 
 
PRODUS - ACID HIALURONIC -Teosyal
 
 
Ce reprezinta pentru tine CHIRURGIA ESTETICA?
Optiunea de a face o interventie de chirurgie estetica nu este una ce ia in cosiderare doar implicatiile medical-chirurgicale stricte, ci.....
 
 
Ce poate face chirurgia estetica si plastica pentru tine ..?
 
www.chirurgie-estetica.ro OBTINE ACREDITAREA DIN PARTEA "HEALTH ON THE NET FOUNDATION"
Situl de informare www.chirurgie-estetica.ro incepand cu data de 23 ianuarie  2006 afost acreditat de catre "Health on net Foundation " -HON, organizatie nonprofit cu sediul la Geneva. HON este sustinuta de catre Statul Geneva, Geneva University Hospital , Swiss Institute of Bioinformatics, si Sun Microsystems. HON are ca misiune promovarea si sprijinirea siturilor medicale cu privire la informarea corecta si din surse sigure a visitatorilor siturilor acreditate. HON acrediteaza siturile medicale ce respecta Principiile de calitate expuse in misiunea "Health on net Foundation"-HON.Principiile HON sunt conforme cu recomandarile Uniunii Europene expuse in " eEurope 2002: Quality Criteria for Health related Websites " de cate: " COMMISSION OF THE EUROPEAN COMMUNITIES Brussels, 29.11.2002 COM( 2002) 667 final (detalii)"
 
CHIRURGIA ESTETICA DUPA SARCINA SI NASTERE
 
IMPLANTUL DE TESTICUL
 
Conform cercetarilor recente, 95% dintre femei sufera de celulita. Dar nu sunt singurele. Mai putin obisnuit, însa si barbatii au celulita.

Asadar, ce este celulita? Celulita este rezultatul unei combinatii între tesutul gras si retentia de fluide. Tipic (nu exclusiv) este o problema a femeilor si le afecteaza indiferent de vârsta sau greutate. La femei, celulele grase din partea inferioara a corpului retin de 6 ori mai multa grasime decât cele din partea superioara. Si de asemenea sunt eliminate de 6 ori mai încet. Acest lucru face imposibila pierderea greutatii în partea inferioara fara ca partea superioara sa nu aiba de suferit, atunci când nu este necesar. Raspunsul? Mesoterapia.

 
Corectia ridurilor sau remodelarea buzelor pentru a le da o forma mai plina, mai senzuala, nu necesita substante straine. RESTILANE face aceste corectii cu o substanta naturala prezenta in propriul nostru corp, numita Acid Hialuronic....(detalii).
 

ARTICOLE

 
Ce trebuie sa stim despre consultatia de chirurgie plastica!:chirurgul plastician va discuta cu dvs. despre ...(detalii)  
 
 
+ chirurgie estetica
+ chirurgie estetica
   
PORTAL: proiecte noi ale Sitului!  
Indexul Cliniclor:: vom prezenta lista clinicilor de specialitate din Romania
 
Indexul specialistilor: : vom prezenta lista medicilor de specialitate din Romania
 
Alte interventii chirurgicale: avand in vedere interesul dumneavostra pentru anuminte interventii chirurgicale vom suplimenta si reveni cu informatii detaliate
 
 
+ chirurgie estetica
 
   
   
   
RECOMANDA ACEST SITE
Recomanda portalul chirurgie-estetica.ro Free Tell A Friend from Bravenet
 
   

Nu regasesti o anumita interventie estetica si o doresti pe acest site? Care este? Mentioneaza in formular si vom publica ceea ce te intereseaza:

 
 
 
We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved