vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Implantul de testicul
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: Costurile operatiilor
   
We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
   

Avand in vedere ca fiecare caz este unic, nu se pot stabili inaintea operatiei niste costuri standard. Este posibil sa veniti la noi cu gandul ca veti suferi o singura interventie, dar sa se dovedeasca necesare mai multe. De aceea costurile operatiei nu pot fi lamurite decat in timpul consultatiei. Este necesar ca dvs. sa va programati telefonic sau prin e-mail pentru a fi scutiti de neplacerile asteptarii.

 
 In timpul consultatiei, chirurgul plastic va va pune la curent cu optiunile disponibile in mod real pentru dvs, care tin de starea fizica, cea psihica, de anatomia regiunii vizate si de diferite particularitati. Spre exemplu, transplantul de grasime proprie este mai dificil de realizat la o persoana cu fizic atletic.

Tot in timpul consultatiei (care dureaza in principiu intre 45 si 90 de minute, in functie de complexitatea cazului) sunteti instruit/a cu privire la stilul de viata pe care va trebui sa-l adoptati pre si postoperator, sunteti informati cu privire la timpul de vindecare, la felul in care va veti simti dupa operatie, timpul de realizare a acesteia. Medicul va va cere informatii cu privire la bolile anterioare, consum de droguri si medicamente, mod de alimentatie, felul in care pierdeti /luati in greutate (brusc, lent, etc.). Veti discuta cu el si despre cum decurge operatia, veti vedea cum veti arata (pe baza unor prelucrari de fotografii pe calculator), veti fi pus la curent cu eventalele riscuri ale interventiei. De obicei exista mai multe metode prin care problema dvs se poate rezolva. Plasticianul va va pune la curent cu fiecare din ele, explicandu-va avantajele si dezavantajele. Este posibil ca interventia solicitata de dvs sa aiba efecte de scurta durata (doar cateva luni pana la un an), sau mediu (liftingurile tin 5 – 10 ani). Trebuie sa deveniti consitient/a de acest lucru si de faptul ca vor trebui repetate.

Veti discuta si despre modalitatile de plata. Unele din interventiile practicate de noi se pot plati din politele de asigurari, altele nu. Medicul este in masura sa va sfatuiasca si in acest vaz in privinta celei mai bune optiuni.

 

Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
Actualizat :august 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

 

 

vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved