vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: Doctorul- cine este?:(cum alegem medicul specialist?)
   
We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
   

 

Cand va hotarati sa suferiti o interventie plastica, un lucru foarte important este cum va alegeti medicul / clinica. Este foarte important ca medicul la care apelati sa fie un om de incredere, cu care puteti comunica usor. Un chirurg plastician este mai intai de toate chirurg, in sensul ca pana la a face chirurgie estetica, el a profesat chirurgia pur si simplu. De aceea are o vasta experienta in diferite situatii, prevazute sau nu, care pot aparea in timpul operatiei.


In Romania, chirurgia plastica este un domeniu relativ nou. Chiar daca si mai demult se practica intr-o oarecare masura chirurgia reparatorie, ca domeniu in sine constituie ceva inedit in tara noastra. Competenta unui plastician se poate masura prin reputatia de care se bucura.
Medicul pe care il alegeti trebuie sa fie interesat de cazul dumneavoastra particular, sa va vorbeasca, sa va explice clar situatia si procedurile vare vor urma.

Pretul scazut nu este un criteriu optim pentru alegerea unui cabinet de chirurgie plastica. Operatiile la care va supuneti trebuie facute de o mana priceputa, altfel pot aparea consecinte iremediabile. Pentru protectia dumneavoastra si pentru prevenirea unor accidente sunt necesare proceduri si formalitati destul de costisitoare. Astfel, pretul foarte scazut al operatiei poate fi semn de incompetenta si aceasta intr-un domeniu in care nu-si poate avea locul.

Trebuie ca dumneavoastra sa alegeti operatia in deplina cunostinta de cauza, sa fi priceput toate procedurile la care veti fi supus. Trebuie sa capatati incredere in faptul ca medicul va ramane alaturi de dumneavoastra.
Mediul in care se fac aceste operatii este extrem de important. Un mediu precum cel pus la dispozitie de Aesthethic Line, prietenos, modern, curat, intim ese cel mai potrivit.

Personalul clinicii la care apelati trebuie sa fie instruit foarte bine in domeniu. Trebuie sa fie apreciat de colegii de breasla, in acest scop afilierea la societatea de profil (in Romania: Societatea romana de chirurgie plastica si reparatorie: la societati care activeaza in plan european si mondial). Experienta in dierite clinici este la fel de importanta.
Un mod foarte potrivit de alegerea unei clinici de chirurgie estetica este recomandarea data de medicul de familie.

Experienta clinicii este un alt factor de care trebuie sa se tina cont. Aesthetic Line este o clinica deja cu traditie in domeniu; in anii in care am activat am reusit sa facem fata diferitelor situatii ivite. Multitudinea serviciilor oferite se datoreaza capacitatii noastre de va oferi tot ce este mai nou in domeniu, pentru ca viata dumneavoastra sa devina mai frumoasa. Fotografiile inainte si dupa sunt in masura sa va arate in ce masura aceste afirmatii se verifica. Este foarte important sa fiti tratati de oameni care isi iubesc meseria si a caror specializare este exclusiv chirurgia plastica.DE RETINUT!


- adresati-va intotdeauna unei clinici de chirurgie plastica cu autorizatie de functionare;
- in general autorizatia de functionare este expusa in cadrul clinicii , la vedere;
- asigurati-va ca medicul la care va adresati este specialist de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva si are autorizatie de libera practica;
- diploma este expusa in general in cadrul clinicii;
- informati-va cu atentie ce este inclus in pretul operatiei( costul interventiei , anestezia, internarea, controalele postoperatorii, etc;);
- inainte de orice interventie chirurgicala veti primi un ACCEPT , document ce contine implicatiile interventiei si eventualele riscuri; il veti citi cu atentie si il veti semna ; daca aveti virsta sub 18 ani, va semna in locul dvs. unul din parinti sau tutorele legal;

Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
Actualizat :august 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro, All Rights Reserved