vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
Corectia ridurilor sau remodelarea buzelor

Corectia ridurilor sau remodelarea buzelor pentru a le da o forma mai plina, mai senzuala, nu necesita substante straine. RESTILANE face aceste corectii cu o substanta naturala prezenta in propriul nostru corp, numita Acid Hialuronic. La nivelul pielii creeaza volum, rezultind un aspect sanatos si vital.Abilitatea pielii de a contracara efectele timpului si de a arata mai tinara, se datoreste in mare parte acidului hialuronic.Exista in majoritatea tesuturilor si functia sa cea mai importanta este de a sustine si de a lega apa.

   
We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
   
 


IN RESTILANE, ACIDUL HIALURONIC STABIL, SUB FORMA UNUI GEL INCOLOR, NETEZESTE RIDURILE SI PLIURILE SAU DA VOLUM BUZELOR SAU CONTURULUI FACIAL.

RESTILANE se foloseste in peste 60 de tari din lume cu foarte mare succes. Produsele se fabrica sub control strict in ceea ce priveste calitatea produselor, intr-o tara cunoscuna in lume pentru grija pentru natura, sanatate si frumos(Suedia).

 • Acidul Hialuronic este una din putinele substante identice in toate speciile si in toate tipurile de tesuturi.De aceea poate avea multiple aplicatii medicale.

DE CE SA FOLOSIM RESTILANE?

 • RESTILANE restaureaza aspectul tinar al pielii dvs. prin simpla adaugare la propria rezerva naturala.
 • RESTILANE este realizat sub tehnologie NASHA, adica Non –Animal , Stabilized , Hyaluronic Acid.
 • NASHA este primul acid hialuronic stabil, biodegradabil , non-animalic, sub forma a 3 tipuri de gel , care pot fi folosite individual sau in combinatie.
 • Dupa injectare , gelul se leaga de apa si in general efectul obtinut ramine citeva luni..
 • FOARTE IMPORTANT: Fiind un produs non-animal nu exista riscul de a a se transmite boli sau afectiuni animale sau de a provoca reactii alergice la pacienti cu un teren alergic la anumite alimente cum ar fi vita, pui sau oua.

Fiecare tip de RESTILANE se foloseste pt. Diferite scopuri, fiind elaborate special pentru efecte diferite, de la eliminarea ridurilor fine la marirea buzelor in volum si contur.:

 • RESTILANE – pentru marirea buzelor si corectia ridurilor;
 • RESTILANE TOUCH pentru corectia ridurilor fine , de exemplu cele din jurul ochilor , a gurii, ridurile de pe frunte si de la coltul gurii.
 • RESTILANE PERLANE pentru remodelarea conturului fetei, a pometilor, a barbiei, corectia ridurilor adinci, marirea buzelor.

Diferenta intre produse consta in dimensiunea particulelor din gel. Toate produsele contin acid hialuronic stabil 20 mg/ml si solutie fiziologica de Na Cl. Produsele se livreaza in seringi sterile si arata ca un gel incolor, transparent si viscos. Pentru rezultate optime se pot combina produsele.

Chirurgul dvs. plastician va alege in functie de ceea ce trebuie corectat, tipul de produs cel mai indicat, luind in considerare si alti factori cum sint tipul de piele, virsta, etc.

Unul din importantele aspecte la RESTILANE, este ca efectul este de lunga durata, insa nu permanent. Cit dureaza efectul depinde la fiecare persoana in parte, de multi factori cum ar fi virsta, tipul de ten, stilul de viata, tonusul muscular, precum si tehnica injectarii. Particulele de gel de RESTILANE sint absorbite atit de incet incit aveti timp pentru tratamente de intretinere a efectului.
Se recomanda repetarea tratamentului la 6-12 luni de la primul tratament cu RESTILANE pentru mentinerea efectului, in cazul corectiei ridurilor sau a remodelarii conturului facial.
In cazul remodelarii buzelor se recomanda la 6 luni repetarea injectarii de RESTILANE.
Injectarea se poate repeta de cite ori doriti, combinata cu alte tratamente ; RESTILANE VA OFERA DVS. SI CHIRURGULUI DVS. O MARE FLEXIBILITATE.

CONCLUZII:
 • RESTILANE este o alternativa plina de satisfactii pt. Imbunatatirea aspectului dvs., cu rezultate de durata.
 • Nu sint necesare teste si analize prealabile.
  Procedura dureaza 30 de minute si se realizeaza sub anestezie locala.
 • Nu necesita o pregatire in prealabil a pacientilor , se realizeaza in ambulator, in conditii de siguranta pt. Pacienti, de catre chirurgi plasticieni cu experienta.

consult online

Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
Actualizat :august 2010
Site oficial al producatorului www.restylane.com

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.
 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved