vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
Ce este MESOTERAPIA ?-
   
We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
   
 

 

CE ESTE MESOTERAPIA- este un tratament nechirurgical ce utilizeaza microinjectii cu substante homeopate sau vitamine, in stratul mijlociu al pielii , pentru a realiza vindecarea sau corectarea unei arii specifice a corpului.Mesoterapia se considera a fi ultima noutate in reducerea celulitei, sculptarea corpului sau reintinerirea fetei.De ce? Pentru ca are efect!

MESOTERAPIA PT. CELULITA

Termenul medical pt. celulita este DERMATOLIPOSCLEROZA.
CELULITA este o conditie a pielii ce afecteaza peste 90% din femeile post –pubere.Chiar si cele cu o silueta subtie adesea se pling ca au celulita. Celulita apare mai ales pe solduri, fese si membrele inferioare( mai ales coapse), si nu este cauzata de greutate in exces , asa cum multi cred.

CELULITA – apare in stratul subcutanat a tesutului cutanat. Celulele grasoase sint aranjate in ciorchini inconjurate de tesut conector numit septe.. eventual aceste septe se contracta si se intaresc ( sclerozeaza) tinind pielea la o distanta nereglabila, fixa, tesuturile din jur continuind sa se extinda cu cresterea in greutate sau acumulare de apa. Asta faca sa existe arii cutanate trase in jos in timp ce alte portiuni proemina in afara, rezultind aspectul denivelat al pielii.


BENEFICIILE MESOTERAPIEI:

  • imbunatateste circulatia sanguina in aria respectiva;
  • dizolva excesul de grasime;
  • indeparteaza tesutul fibrotic de conexiune;
  • imbunatateste drenajul limfatic;
    Nimic un se apropie ca eficacitate de rezultatele acestui tratament.


MESOLIFINGUL - MESOTERAPIA PT. REINTINERIREA PIELII( MESOLIFTINGUL)
Datorita efectelor nocive ale soarelui si pierderea progresiva de colagen, pielea isi pierde din calitati. Mesoterapia produce o infuzie in derm cu vitamine si antioxidanti pt. A reintineri si revitaliza pielea. Persoanele care au beneficiat de mesolift descriu pielea lor ca fiind mai ferma, luminoasa, tinara si stralucitoare.Se fac 2-4 tratamente la interval de o saptamina.Rezultatul se mentine prin 2 sedinte pe an, ulterior.
Mesoterapia poate fi asociata cu alte tratamente pt. Piele, incluzind peelingul chimic, injectiile cu Botox ( dysport) sau fillere dermale.

MESOSCULPTAREA - MESOTERAPIE PT. SCULPTAREA CORPULUI
Mesoculptarea este raspunsul la toate intrebarile de genul: “este posibil sa scap de grasime fara interventie chirurgicala ?”Pentru aceia care considera lipoaspiratia greu de acceptat, mesoterpaia pt. Modelarea conturului corpului , este un raspuns.
Se vor face microinjectii utilizind o solutie cu un amestec individualizat de substante. Injectiile se fac in ariile interesate , 5-15 sedinte la interval de o saptamina. Rezultatul se mentine in timp daca se asociaza si un regim dietetic si sport.
Mesoterapia nu este o alternativa la un regim sanatos de viata, insa va poate ajuta la pierderea in greutate.

Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
Actualizat :august 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

 

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro, All Rights Reserved