vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Reconstructie de san
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: INTERVENTIILE SEZONULUI RECE
   
We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
   

 

1. LIPOASPIRATIA


Exista interventii chirurgicale in chirurgia plastica , recomandate mai ales in sezonul rece! Una din acestea ,este LIPOASPIRATIA, atit pentru indepartarea excesului adipos localizat cit si pentru remodelarea corpului.


Motivatia persoanelor care doresc LIPOASPIRATIE, este in majoritatea situatiilor, ineficacitatea unei diete sau a sportului mai ales in indepartarea stratului de grasime din anumite zone ale corpului( solduri, coapse, genunchi, abdomen inferior, etc). Aceste zone rezistente la toate mijloacele de remodelare corporala ( cu exceptia tratamentului chirurgical) sint in general cu predispozitie genetica, fiind un atribut familial.


Atit femeile dar si barbatii in egala masura, doresc sa arate “bine” in concediu, mai ales la mare sau daca se vor expune la soare.


De aceea , pentru a realiza acest obiectiv, este bine de stiut ca este necesara o perioada de recuperare si de vindecare completa dupa o astfel de interventie, pentru a nu mai ramine nici un semn.In medie aceasta perioada este de 2 luni, timp in care persoana va purta un corset special ( fie burtiera, fie pantaloni) compresiv – elastic, recomandat de chirurg si comandat in functie de masurile persoanei. Purtarea acestui corset( garment) special este mai usor de suportat in anotimpul rece, pe sub haine, fiind si mai usor de camuflat iarna.


Este foarte importanta purtarea acestui garment deoarece astfel vindecarea va fi fara complicatii ( denivelari ) , desi este un disconfort pentru pacient.


In general dupa orice interventie chirurgicala se evita expunerea la soare pentru 2 luni- iata deci un alt motiv pentru a face aceasta interventie in sezonul rece.


2. ABDOMINOPLASTIA

Abdominoplastia este interventia chirurgicala ce are ca indicatie prezenta unei ptoze tegumentare si adipoase. In anumite situatii se poate combina cu lipoaspiratia in aceeasi operatie.


Si in acest caz , timpul de vindecare completa si de recuperare precum si necesitatea de a purta postoperator o burtiara speciala timp de 2 luni , face ca interventia sa fie mai usor de suportat de pacient in sezonul rece.


Si in acest caz se va evita expunerea cicatricei postoperatorii la soare pentru minim 2 luni, deci, din nou perioada optima pentru operatie, pentru a putea fi in forma in timpul verii, este sezonul rece.

DE RETINUT : in momentul in care va programati pentru o consultatie, intrebati chirurgul in amanunt despre toata perioada postoperatorie (timp, restrictii, etc) pentru a va planifica din timp programul de viata in avantajul dvs.

Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
Actualizat :august 2010
 

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro, All Rights Reserved