vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: Peelingul facial si chirurgia laser
   
We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.
   
 

In ultimii 50 de ani, barbatii si femeile petrec mai mult timp in aer liber decit generatiile trecute. Multe ore petrecute pentru recreere, vacantele de vara si iarna au lasat amprente pe pielea oamenilor. Ridurile premature acum sint mai des intilnite ca inainte. Femeile si barbatii se indreapta spre chirurgie plastica pentru a atenua efectele soarelui de pe pielea distrusa. Aceasta ramura poate deasemenea imbunatati aspectul inestetic al cicatriclor de acnee si sa indeparteze leziunile precanceroase numite keratoza.
Daca va intrebati cum chirurgia cu laser, peeling-ul chimic sau dermabrazia poate imbunatati aspectul pielii, increderea de sine sau sanatatea dvs., trebuie sa cunoasteti ca aceste proceduri cum sint efectuate si la ce sa va asteptati. Brosura nu poate raspunde la toate intrebarile dvs., dar va poate da notiunile de baza.
Succesul operatie in chirurgie estetica este rezultatul unei bune colaborari intre chirurg si pacient. Increderea, bazata pe asteptari realiste si experienta medicala, se dezvolta in timpul consultatiilor preoperatorii.Chirurgul dvs. va va raspunde la intrebarile specifice despre probleme specifice pielii dvs..

SKIN RESURFACING-UL ESTE BUN PENTRU DVS.?

Cerinta esentiala pentru orice operatie estetica este o buna sanatate. Alte cerinte mai delicatesi caracteristice vor fi discutate in timpul primei intilniri cu chirurgul dvs.. Asteptarile dvs. despre operatie si rezultatul ei trebuie sa fie realiste. Procedurile de skin resurfacing nu pot produce o piele perfecta, scopul fiind imbunatatirea aspectului pe cit de mult posibil.

Tipul pielii, culoarea, caracteristice etnice, si virsta sint factori importanti ce vor trebui discutate inaintede operatie. Daca aveti o piele mai inchisa la culoare sau alergii, arsuri anterioare, sau producere de cicatrici vicioase in antecedente, aveti nevoie de o evaluare speciala pentru a determina daca sinteti un candidat pentru aceste proceduri. Daca aveti in antecedente aparitia unor vezicule in jurul gurii (herpes), informati chirurgul!
Inainte de operatie chirurgul va poate recomanda un regim special de ingrijire a pielii. Daca aveti probleme grave datorate virstei sau traumatisme, mai multe proceduri pot fi necesare.

LUAREA DECIZIEI

Indiferent la ce va hotariti, opinia unui chirurg plastic este importanta. El va examina pielea dvs. pentru a descoperi factorii ce pot afecta operatia si a gasi procedura potrivita pentru dvs. Veti discuta asteptarile realiste ale dvs. si riscurile implicate.
Dupa ce chirurgul s-a decis pentru procedura, vi se vor explica toate optiunile cu toate riscurile. Tineti minte ca nici peelingul facial chimic nici dermabrazia nu poate corecta pielea lasata sau opri procesul de imbatrinire. In acelasi timp, peelingul chimic va poate deschide culoarea pielii, de aceea va trebui sa folositi crème protectoare.
Chirurgul va va sfatui ce anestezie(detalii......) sa alegeti si va va informa despre costuri.

INTELEGERA OPERATIEI

Pielea e compusa din epiderm si derm. Dermul are 2 straturi, fiecare fiind constituit din colagen, fibre elastice ce-si pierd elasticitatea odata cu virsta si datorita soarelui. Daca stratul cel mai profund, cel reticular, este distrus, apar cicatricile, in timp ce straturile superficiale se vindeca fara a lasa urme. In peelingul chimic, se aplica una sau mai multe substante chimice pe piele. Acidul glicolic este cel mai slab. TCA, poate fi utilizat, dar peelingul cel mai profund se face cu fenol. Inainte de peeling fata va fi curatata cu o solutie pentru a indeparta grasimea si a pregati pielea pentru o penetrare profunda. Dupa ce solutia chimica este aplicata, epidermul se indeparteaza si solutia chimica penetreaza in primul strat al pielii.


Dermabrazia este o tehnica chirurgicala in care cicatricile profunde si ridurile adinci pot fi netezite. Se utilizeaza un anestezic local pentru a amorti fata. Apoi, folosind un polizor cu o viteza de rotatie mare, chirurgul indeparteaza stratul superficial al pielii pina la nivelul dorit.


Chirurgia laser-in pielea ridata cauzata de expunerea la sore, cicatrici postacneice sau “laba gistii”laserul cu co2 vaporizeaza stratul superficial al pielii instantaneu, fara singerare si cu afectare minima a tesuturilor din jur. Dupa operatie cchirurgul va va pansa fata. Umflarea (edemul) si crustele ce vor apare sint normale; se va aplica pentru citeva zile un strat de vaselina pentru a tine pielea supla pentru 7-10 zile postoperator. Roseata ce va persista dupa vindecare se va estompa in timp.

Chirurgul adesea recomanda o dieta usoara, evitarea varriatiilor de temperatura si orice activitate ce ar putea impiedica vindecarea pielii. Este important sa urmati cu strictete instructiunile primite. Daca apare o crestere in intensitate a rosetei sau aaa senzatiilor de mincarime anuntati imediat chirurgul. In 1-2 saptamini de la operatie, nouaaaa piele va fi roz, mai fina si fara riduri. Va dura saptamini pina cind roseata va dispare. Ingrijirile postoperatorii implica folosirea cremelor protectoare fata de radiatiile solare in timp ce noul pigment se creeaza. Pacientii vor observa ca pielea va ramine mai deschisa pentru o lunga perioada, dar aceasta stare va dispare cind nivelul pigmentului din piele s-a stabilizat.

Chirurgia plastica face posibila corectarea numeroaselor semne si pete faciale, cauzate de imbatrinire si care pot duce pacientul la adevarate complexe. Schimbind imaginea dvs., chirurgia plastica va ajuta sa va schimbati parerea despre dvs.

Asigurarile de obicei nu acopera costurile operatiilor estetica. Operatiile pentru corectarea sau imbunatatirea deformitatilor majore sau sechele posttraumatice ale pielii pot fi acoperite total sau partial de asigurari.

Autor:
chiurgie-estetica.ro
 
Actualizat :august 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau.. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro, All Rights Reserved