vizitatori:
 

Selecteaza Operatia

Abdomen
Riduri si pleoape
Barbati
Botox
Buze
Cicatrici
Expandarea
Remodelarea barbiei
Penis
Lifting de san
Lifting facial
Liposcutie
Reducere de san
Urechi - remodelare
Peeling chimic
Peeling facial si chirurgia laser
Reconstructie de san
Marirea de san
Nas - remodelare

Google


cauta in portal

SITURI PARTENERE

Chirurgie plastica  

www.chirurgie-estetica.ro

www.rinoplastie.com

www.cosmetic-surgery.ro

www.cosmetic-surgery-europe.com

O 9 zi

 

ARTICOLE - CHIRURGIE-ESTETICA.RO
PORTAL: ACID HIALURONIC -Teosyal

 

We comply with the HONcode standard for health trust worthy information:
verify here.

Fabricat in Elvetia, Teosyal este noua generatie de produs pe baza de acid hialuronic 100%, care umple ridurile.Aceste produse sunt foarte bine biocompatibile si sunt foarte lent absorbite de piele. Teosyal poate fi injectat la nivelul intregii fete, gatului, decolteului si mainilor.
Prezent in mod natural in piele, acidul hialuronic are proprietatea de a hidrata si tonifia pielea.Este cel mai puternic agent de hidratare al pielii.( Cantitatea de acid hialuronic sacde la nivelul dermei, odata cu inaintarea in varsta, iar ca rezultat tenul devine fragil si uscat favorizand aparitia primelor riduri. Tesuturile tind sa cada, iar fata devine scheletica.) Injectat in derm Teosyal repara in mod efectiv deficitul de acid hialuronic, datorita concentratiei sale mari in aceasta substanta.

             Teosyal are actiune tripla

  1. Potential de umplere imediata: Teosyal e injectat direct in rid, ridica si umple instantaneu ridul prin capacitatea lui de crestere a volumului acestuia. Imediat de la prima injectare ridul e in mod vizibil redus, iar neregularitatile din piele sunt reparate.
  2. Efect de lifting: Teosyal e injectat direct in zonele in care tesuturile sunt relaxate, determinand un efect imediat de intindere si crestere a volumului. Datorita acestui efect, Teosyal ofera o altenativa chirurgiei atunci cand pielea este relaxata si nu exista o ptoza exagerata prin redefinirea conturului facial. Din acest motiv e benefic sa se inceapa tratamentul imediat ce apare primul rid, pentru a amana cat mai mult posibil chirurgia.
  3. Un agent de hidratare foarte ridicat: injectata in drem Teosyal, rehidrateaza tesuturile pielii pana in profunzime. In forma lor nereticulata, gelurile de Teosyal au capacitatea de a absorbi de o mie de ori greutatea lor in apa.

Avantajele Teosyal- acid hyaluronic- detalii


Autor:
chirurgie-estetica.ro
 
 
Actualizat :ianuarie 2010

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de bazã ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiete tratamentele de specialitate. Dacã vã ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelãmurire si intrebare apelati la medicii specialisti

 

 
vizitatori:
 

This web site is © Copyright 2003-2011 chirurgie-estetica.ro , All Rights Reserved